Hirdetés

'Reggelt...

|

Szép jó reggelt, üdvözlök mindenkit. Noha nemsokára szeptember van, azért van néhány pozitívum is ezügyben. Például jön majd a Games Convention 2004 még ebben a hónapban, majd szeptember első hetében az ECTS. Addig pedig hasznosan el lehet tölteni ezt a maradék időt. Például mindjárt azzal, ha velünk maradatok - megéri!

A kamionsofőr telefonfülkéből hívja a központot: - Főnök, van egy kis baj! Összetört a bal oldali visszapillantó tükröm. - Nem nagy gond, cseréld ki! - Nem lehet főnök, rajta fekszik az egész kamion! - Uram - állítja le a járőr az autóst - ötszáz forintot kérek, mert túllépte a hatvanat. - Mi a fene? Most már a koráért is megbüntetik az embert?

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)