Hirdetés

'Reggelt!

|

Na jó reggelt kívánok! Eljött a hétvége, s vele együtt az idei GameStar tábor utolsó napja, nameg az új GS is, szóval sűrűn történnek az események... Hamarosan megérkezik az első adag exkluzív életkép a táborból, de most jöjjön egy kis infó a mai napról. Azt ugye tudjuk, hogy tegnap volt Athénban az Olimpia megnyitó ünnepsége. De azt már kevésbé, hogy 1920-ban ezen a napon a VII. nyári olimpia megnyitóján, Antwerpenben mondták el először az olimpiai esküt és húzták fel a Pierre de Coubertin tervezte ötkarikás zászlót. Egyébként ma van Farkas Péter olimpiai bajnok birkózó születésnapja, emellett boldog névnapot minden Marcellnek!

Felszáll a repülőgép, a kapitány a pilótafülkéből mikrofonon keresztül beszél. - Kedves utasaink! Köszönjük, hogy a mi légitársaságunkkal utaznak. Amint látják, az ég csodálatosan kék, a felhők is gyönyörűek, vagyis csodaszép időnk van, és a géppel is minden rend... Ó, A FRANCBA!!! Az utasok halálra váltan ülnek a helyükön, moccanni se mernek, amikor újból a kapitány hangja hallatszik. - Elnézésüket kérem, de magamra öntöttem a kávémat. Látniuk kellene a nadrágom elejét!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)