Hirdetés

'Reggelt...

|

Üdv mindenkinek. Az idei táborunk után villámgyorsan autóba ugrottunk, és elhúztunk Gyuval Lipcse városába. Miért is? Nos, mivel idén is ott rendezték meg a Games Convention nevezetű kiállítást. Mondhatom igen jól sikerült, több új érdekes infót sikerült szereznünk, mint gondoltuk. Ígérem, hogy még a mai napon megosztok veletek néhány, a helyszínen készített képet. Ja, és ma már a táborunkban készített fotók sem maradhatnak el. Szóval készüljetek!

A skót a kertben kaszálja a füvet, amikor kiszól neki a neje: - John, két úr van itt. A faluban épülő új uszodára gyűjtenek. Mit adjak nekik? - Két vödör vizet.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)