Hirdetés

'Reggelt...

|

Üdv! Egészen érdekesen aludtam. Béke volt, este is, könnyedzett a szemem, meg ilyenek :) De a lényeg, hogy mikor felkeltem, meg kellett néznem újra a HL2 Gold jelentést. Valahogy még mindig nem vagyok hajlandó elhinni, hogy kész. Ez nem lehet :D Akkor mostmár remélem keményen dolgoznak a Half-Life 3-mon, vagy bánom is én min, csak munkálkodjanak! Nya, lássuk a tegnapi hírmámort meg lehet e ma dönteni...

Áronkát kérdi a tanító néni: - Mi az apukád, Áronka? - Beteg. - Azt kérdeztem, hogy mit csinál? - Köhög. - Jó, de mivel foglalkozik? - Borogatja magát. - És mit csinál akkor, ha nem beteg, nem köhög, nem borogatja magát? - Akkor egészséges.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)