Hirdetés

'Reggelt!

|

Jó reggelt! Végre itt a péntek és jön a hétvége, ami várhatóan nem lesz esős! A másik örvendetes hír, hogy pontosan két hét múlva nagyjából ilyenkor fog elkezdődni következő, jubileumi nyílt napunk (november 5., 10 óra a MOM Parkban), amelyre mindenkit sok szeretettel várunk! Még talán én is ott leszek :) Én régi szokásomhoz híven összegyűjtöttem mai híresebb születésnaposainkat, hátha érdekel valakit... Tehát isten éltesse őket: Catherine Deneuve francia színésznő (61), Christopher Lloyd amerikai színész (66), Dávid Kornél kosárlabdázó (33), Csepregi Éva énekesnő (51), Shaggy jamaicai popzenész (36). Most pedig jöjjenek a hírek!

- Pistike! Megmondtam, hogy ne beszélj csúnyán és ne tegezd a tanárokat. Büntetésből írd le 100-szor, hogy az órán nem beszélek csúnyán és nem tegezem a tanárokat. - Jó. - feleli Pistike. Hazamegy leírja 200-szor. Másnap: - Pistike miért írtad le 200-szor, mikor én csak 100-szor kértem? - Azért, hogy örüljél b***meg!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)