Hirdetés

'Reggelt...

|

Szép naposat mindenkinek! Bár ezen állításomat meg is kell cáfolnom, itt Nyugat-magyarországon jó hűvös a reggel. Olyannyira, hogy a postást negették útközben a farkasok. Emlékezzünk rá. Emlékezzünk ezen kívül arra is, hogy ma lesz az év bulija, a GameStar Nyílt Nap, 10 órakor a MOM parkban, a mozik előterében! Menjetek el minél többen :) Következő napirendi pont: vicc. Ja, meg a hírek, ugye.

Egy fiatal lány száll fel a buszra, és láthatóan egyik férfi sem adja át neki a helyét. Erre bosszúsan felsóhajt: - Jaj, már nem létezik lovagiasság, senki nem akarja átadni a helyét egy kismamának! Erre felpattan egy srác és azonnal hellyel kínálja a lányt. Azonban ahogy meglátja, rögtön feltűnik neki, hogy milyen lapos a hasa: - Bocsásson meg kisasszony, de mennyi ideje terhes? - Hát kb. fél órája, de annyiraaa elfáááradtam...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)