Hirdetés

'Reggelt!

|

Mindenkinek kellemes vasárnap reggelt! Sajnos most már valóban kezd közeledni a tél, egész jövőhétre csapadékos és 10 fok alatti időt ígérnek. A mai napon 235 éves a Semmelweis Orvostudományi Egyetem, 76 éve hunyt el Tóth Árpád költő, műfordító, újságíró, a XX. század első negyedének egyik legkiválóbb magyar lírikusa, s emellett ma ünneplik névnapjukat a Rezsők. Ajánlom figyelmetekbe a kicsit kibővített Naptárunkat itt bal oldalt, de most guruljunk bele a témába.

Egy fülig szerelmes ifjú ezer forintot ígér az imádott lány öccsének, ha szerez neki néhány szálat a nővére hajából. Erre a kisfiú: - És akkor mennyit adsz, ha elhozom az egész parókáját?

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)