Hirdetés

'Reggelt...

|

Üdvözlégy látogató! No kérem, kicsit több hír van reggel, mint amire számítottam egy laza hétfő után. De sebaj. Gyorsan adagolom amennyit csak lehet, aztán elcikázok egy henteshez, és felvásárolom az össze kocsonya alapot :) Ez az egy tetszik igazán a télben: Kocsonya POWA :D Node nem akarok senkit táplálkozási és fajfenntartási ügyeimmel úntatni. Kezdjünk is bele.

Egy kocsi veszettül cikázik az úton. A rendőr nagy nehezen megállítja. Kiszáll belőle egy szőke csaj. A rendőr megkérdezi: - Mit művel maga, hogy lehet így vezetni? - De hát én csak kikerültem balra a fenyőfát, aztán meg jobbra, majd megint balra... - De hölgyem, az az illatosító!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)