Hirdetés

'Reggelt...

|

Üdvöz' Szemmel láthatóan többen megtaláltátok a karácsonyi számunk lemezmellékletén fellelhető teljes játékról szóló hírt. Tudjátok, amiben elnézéseteket kérjük a kis kavarodásért. Akkor még egyszer, csak a rend kedvéért. Sajna a decemberi számra nem jött össze a Diablo, helyette a Gothic lesz (természetesen kiegészülve a Robin Hood-dal). Ezt követően hozzuk a Red Faction-t, és mindezt átvészelve jön a Diablo is. Még mindig remélem, hogy nem olyan nagy baj, ha mégis, tényleg sorry.

Agresszív nyuszika bemegye az orvoshoz: - Doktor úr, doktor úr! Megrúgott egy teve! - Hol? - Hol vazze' hát a sivatagba...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)