Hirdetés

'Reggelt!

|

Halihó! Már megint csütörtök van, ami azt jelenti, hogy mindjárt itt a hétvége. A sablonos szövegek helyett inkább csak annyit tennék még ehhez hozzá, hogy ez a nap nem a hírek mennyiségéről lesz híres - legalábbis most így néz ki. De a helyzet hamarosan változik. Érzem az erőben.

Sünike megy az úton, egyik kezében egy jókora kenyér, másik kezével meg egy kötelet húz maga után. Szembejön vele egy farkas, és megkérdi: - Süni, hová viszed azt a kötelet? - Tudod, farkas koma, olyan szörnyű az életem, hogy úgy döntöttem, felkötöm magam egy fára. - Akkor meg minek a kenyér? - Fene tudja, meddig leszek felkötve...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)