Hirdetés

'Reggelt!

|

Szép jó reggelt! Jöttem be a 82-es trolival az Örsre, a buszon nem volt jó az automata és a sofőr mondta be, hogy melyik megálló következik, elég változatosan. A végállomásnál "További balesetmentes közlekedést és szép napot kívánok mindenkinek! A viszont látásra!" szöveggel köszönt el :) Na mindegy, csak gondoltam megosztom veletek. Egyébként minden kedves regisztrált olvasónkat szívesen látunk a szombati MOM Parkban megrendezésre kerülő Nyílt Napunkon!

Az oroszok és a kínaiak háborúznak. Besorozzák Szását is. Annyira kevés a hadianyag, hogy csak minden második embernek jut puska. Szásának persze pont nem. Kérdi Szása, most mit csináljon? - Fogjál meg egy seprűnyelet, és ha meglátsz egy kínait, tegyél úgy, mintha puska lenne nálad, és lőjj rá! Szása elindul a háborúba, és hogy, hogy nem, meglát egy kínait. Felemeli a seprűnyelet, és kiabálni kezd: - Puff, puff! Kiskínai megáll, körbenéz, megy tovább. Szása kicsit közelebb megy, majd megint: - Puff, puff! Kiskínai megáll, körbenéz, megy tovább. Szása még közelebb megy, és megint "rálő": - Puff, puff! Kiskínai megáll, szarik rá, megy tovább. Szása most már odamegy teljesen mellé, megáll, és most már dühösen: - Puff, Puff!!!! Mire ránéz a kínai: - Mi van vazze', nem látod, hogy tank vagyok?!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)