Hirdetés

'Reggelt...

|

A hétfő reggel rossz, dehát nem lehet vele mit csinálni, aki teheti, aludja át... De akkor már aludhat a következő hétvégéig is :) Egyenlőre a hírek kevesen vannak ma, reméljük estig szaparodnak. Addig is nézzük meg azt az egyet...

A pap panaszkodik a helyi rendőri szervnek: - Biztos úr! Ellopták a biciklimet, mit tegyek? - Hát tiszteletes úr, nem sokat tudok magának segíteni. Tudja mit? Ha holnap misét tart, sorolja fel a Tízparancsolatot, és nézzen körül a hívei közt, amikor odaér, hogy ne lopj! Biztos látni fogja a tettest, ahogy behúzódik a padba. - Köszönöm, biztos úr, megfogadom. Másnap újra felkeresi a rend őrét a pap. - No atyám, bevált? - Bevált, de még mennyire. Amikor odaértem, hogy ne paráználkodj, rögtön eszembe jutott, hogy hol hagytam a biciklit! - Doktor úr, egy éve voltam magánál a reumámmal, és maga azt mondta, hogy kerüljem a nedves helyeket. - Igy van! -mondja az orvos. - Most azt szeretném kérdezni, hogy megfürödhetek-e már?

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)