Hirdetés

'Reggelt...

|

Ha valaki látta a tegnap esti Juventus-Lazio meccset, akkor azt hiszem az jót kacagott :) Tényleg a semmiből jött Nedved gólja, de nagyon szépen csinálta. Igen sokat dobott ez őbenne a visszavonulás kérdésének elhalasztását illetően... Na viszont a jégkorong vb-s meccsekre vagyok olyan rossz, és ki sem dugom az orromat.

Vesz a rendőr egy hűtőszekrényt. Este, mikor hazamegy, kinyitja, és jól megveri az asszonyt. Másnap az asszony vesz konyakot, pálinkát, kaját, beteszi a hűtőbe, és mosolyogva várja a férjét. A rendőr kinyitja a hűtőt, megvakarja a fejét, majd megint jól megveri a feleségét. Mire az asszony: - Most miért vertél meg? - Mert már megint égve hagytad a villanyt a hűtőben!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)