Hirdetés

'Reggelt...

|

Nem tudom, hogy hogyan kerültem ki az ágyból, mert úgy érzem, hogy bunkósbottal se lehetne onnan kiverni... Nade ha már felkeltem, akkor csak nem fekszek vissza :) Inkább nézzünk meg pár videót, merthogy most azok következnek.

Az uszodában az úszómester rászól az egyik vendégre: - Ejnye uram, nem szégyelli magát? Hát nem tudja, hogy nem szabad a medencébe pisilni? - Ugyan már! Mások is belepisilnek. - Igen, de nem a rajtkőről! A rendőrségre bekísérnek egy embert: - Hol lakik? - A József Attila utcán - válaszolja. - Ne szórakozzon itt! Most vagy a József utcán, vagy az Attila utcán lakik! - Mondom, hogy a József Attila utcán. - Na majd az őrmestert megkérdezzük. - Őrmester úr! Ez az ember azt állítja, hogy a József Attila utcán lakik. - Maga barom! Lehet, hogy sarokház.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)