Hirdetés

'Reggelt!

|

Jó reggelt! Úgy érzem, el kell mesélnem, mi történt tegnap, ami miatt megint feltorlódott egy kevéske hírhalmaz... Úgy volt, hogy ma reggel javító dolgozatot írunk. Ám egyrészt nekem az előző is hármas lett (a 90 fős csoportból háromnak lett hármas, többinek egyes... :D), szóval annyira nem érdekelt. Suliból hazafelé kitaláltuk, mi lenne, ha lemennék a Balcsira. Összedobtuk a pénzt és lenéztünk Siófokra. Aztán Budapest felé rájöttünk, elkanyarhatnánk Miskolcra is. Ott lakik, akinek a kocsijával mentünk. Úgyhogy hajnali négyre haza is értünk, és tök jó, hogy legalább tanultunk... Mármint, hogy milyen sok bunkó van olyankor is, aki éjjel nem kapcsolja le a reflektort, ha szembe jönnek. :)

Tűz üt ki a 9. emeleten már arra sincs idő, hogy a tűzoltók kimentsék az embereket. Lent nagy tömeg figyeli az eseményeket, szerencsére valaki megszólal közülük: - Ne féljenek emberek én vagyok a világ legjobb kapusa, ugorjanak! Néhány perc múlva felzúg a tömeg: - Góóól!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)