Hirdetés

'Reggelt!

|

Szép reggelt mindenkinek! Én azért egy kicsit örülök már, hogy hétvége van, és vége a nagy hajtásnak. A héten három vizsgám is volt, meg még közbe jött ez az E3 is... :) Úgyhogy most a jól megérdemelt tanulásé a főszerep, a háromból ugyanis két vizsga nem sikerült, meg amúgy is van még hat azt hiszem. Persze, mindenkinek megvan a maga keresztje, nem akarom magam sajnáltatni. Inkább lessetek ide pár perc múlva, mert egy kisebb videódömpinggel azért még szólgálhatok. piistii vicce is megtetszett, az lett a második :)

Egy férfi beront a rendőrségre egy fényképpel: - Eltűnt a feleségem, kérem hogy keressék meg! Az ügyeletes tiszt ránéz a fotóra, majd megkérdi: - Minek? Szőke felszál a buszra, és leül egy kisgyerek mellé. - Néni miért tetszett két jegyet lyukasztani? - Azért, hogy ha az egyiket elveszítem akkor ott a másik. - És ha mindkettőt elhagyja? - Akkor drágám ott a bérlet!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)