Hirdetés

'Reggelt!

|

Csákány mindenkibe! :) Tudjátok, gőzerővel zajlik a MoziÜnnep, aminek erősen áldozatul estem én is. Tegnap Cok3-kal három filmet néztünk meg egymás után, ma csak kettőt fogok, de lehet, hogy többet. :) Holnap megint - úgyhogy ez az oka, hogy kicsit nem nagyon vagyok most. Ja, meg júliustól kötelező nyári gyakorlatomat töltöm majd egy siófoki hotelben. De ez kit érdekel... inkább örüljünk, hogy mostantól a GameStar hírlevél HTML formátumú, sokkal színesebb, pofásabb, és az jóóó!

Ember megy a sivatagban, találkozik egy beduinnal. - Elnézézt, meg tudná mondani merre van az oázis? - Persze, menjen itt egyenesen előre, aztán kedden forduljon balra! - Helló szépségem, mennyi nálad egy menet? - Kétszáz forint. - Oké, akkor mehetünk. Hol a kéglid? - Kéglim?! Én a dodzsemes vagyok. Az doktor tanácstalanul vakarja a fejét, és így szól a beteghez: - Mostantól ne igyon alkoholt! - Én nem iszom soha. - Dohányzik? - Nem. - A zsiros koszt is árt. Ne egyen zsiros húst! - Dehát én vegetáriánus vagyok! - De valamit csak szeret? - Igen, a meggykompótot. - Áhá! Na, akkor attól tiltom el.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)