Hirdetés

'Reggelt...

|

Üdvözletem. Én még mindig nem szeretem a hétfő reggeleket... No mindegy. Odakint megy a wau-wau, meg a mijauú, minden bizonnyal kandúrozási időszak van :). Hírek terén úgy tűnik nehezen indul ez a hét, de majd megoldjuk.

Egy rendőr helyszínel a balesetnél: - Miért nem kerülte ki a szerencsétlent, mielőtt elütötte? - kérdi hűvösen. - Mert nem volt annyi benzin a kocsimban! Az iskolában a tanító megkérdezi a gyerekeket, hogy kinek az apukája hasonlít valamelyik híres emberre. Az egyik nebuló büszkén mondja: - Az én apukám Mátyás királyra hasonlít. - Miért? - Mert olyan igazságos. Erre megszólal egy másik gyerek is: - Az én apukám Dugovics Tituszra hasonlít. - Miért? - Mert vállalatigazgató volt, és amikor lebukott, tíz embert rántott magával. Száguld egy ember az országúton, majd hirtelen az árokba borul. Meghal, és feljut a mennyekbe, ahol találkozik Szent Péterrel. - Én szeretnék még élni, mert nagyon szeretek autózni! - mondja a férfi. - Ezt már nem lehet visszacsinálni! De azért itt egy autó, amivel 60-nal mehetsz. De nem gyorsabban! - mondja Szent Péter. El is indul a férfi. Egyszer csak elhúz mellette egy autó, legalább 200-zal. Visszamegy reklamálni Szent Péterhez: - Képzeld, elhúzott mellettem egy Maserati 200-zal! - Az nem Maserati, hanem Názáreti, és Ő az Öreg fia. Neki szabad!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)