Hirdetés

'Reggelt!

|

Jó reggelt Nekednek! Szerda van! Holnap csütörtök! Képzeljétek... reggel jövök InterCity-vel Pestre. Az utóbbi időben kitalálták, hogy jobb, ha a háromnyelvű automata helyett a mozdonyvezető üdvözli minden állomásnál a felszálló utasokat és tájékoztatja őket a szokásos dologról. Arra hivatkozva egyébként, hogy így személyesebb a légkör. Nos, ma egy női mozdonyvezető ezt mondta: "Felhívjuk kedves utasaink figyelmét, hogy ezen a vonaton nem található étkezőkocsi, ahol szívesen látjuk önöket..." Aztán hirtelen elnémult a hang, majd újrakezdte az egészet :) A sablonszöveg egyébként megvan papíron, csak most ezen a vonaton nem volt étkezőkocsi :)

A kisfiú mondja a mamájának: - Mama, az iskolában azzal csúfolnak, hogy túl nagyok a fogaim. Erre a mama: - Jól van, csak ne beszélj annyit, mert elkoptatod a parkettát! Két szőke nő utazik a kocsiban. Megállnak a piros lámpánál. - Jaj de szép ez a piros! A lámpa sárgára vált, ők továbbra is állnak. - Jaj de szép ez a sárga! A lámpa zöldre vált, de ők továbbra se mennek. A lámpa ekközben újra pirosra vált. - Na ezt már láttuk, mehetünk! Ha a tanulás tudást ad, a tudás hatalmat, a hatalom pénzt, a pénz pedig nem boldogít, akkor minek tanuljak?

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)