Hirdetés

'Reggelt...

|

Hali all! Hmm, tegnap Vasárnap ma pedig Hétfő. Az átlag otthon tengődő diák számára nem sok különbség van a két nap között. Ma is hírek szűkében vagyunk és a hőmérő higanyszála is szakadatlanul kúszik felfelé, már így 10 körül is a 30 fokot nyaldossa. Azon tűnődtem vajon az időjárás lehet-e ilyen kihatással a hírmennyiségre vagy talán a közelgő GC előtti szokásos hírzárlat?! Ezt a bennfentesek kivételével nem sokan tudhatják, egy biztos akinek lehetősége van rá próbáljon behúzódni egy jó kis strandra hűsölni vagy függönyöket behúzni és indulhat a játék....

Orvos így szól a pácienséhez: - Azt hiszem, csinálnunk kéne egy EKG-t. - Hát, ha szükséges.. - Nohát.. Nekem megvan a kapcsolási rajz, maga meg elektromérnök, igaz?

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)