Hirdetés

'Reggelt...

|

Szép napot mindenkinek, már ha lehet a mostani viharos időjárást szépnek nevezni! Lássuk csak mi érdemleges is történt az elmúlt nap. Először is este a Loki leverte a Splitet, így már biztos hogy újra Magyarországra jön a Manchester United. Másodszor pedig még egy napppal közelebb kerültünk a sokak által várt péntekhez, így már csak egyet kell aludnunk addig, míg megérkezik a F.E.A.R. demója. Hmm, de soknak tűnik még az az egy nap, és meddig fog tartani az is, amíg hozzá jutunk egy üres slothoz a letöltés megkezdéséhez... de ez még a jövő zenéje. Na csapjunk is a lovak közé, aztán megyek grindelni lvl 60-ra....

Turista megy a múzeumba. Lát egy nagyon öreg dinoszauruszcsontvázat, odamegy a biztonsági ôrhöz és megkérdezi: - Uram, mennyi idôs ez a csontváz? - 70.000.000 éves és két hetes. - És két hetes?! Ezt meg honnan tudja ilyen pontosan? - 70millió éves volt mikor munkába álltam, 2 héttel ezelött...
Régi hír a Szovjetúnióból: Szovjetúnió és Kína határán egy kínai tankokból álló egység megtámadott egy békésen szántogató szovjet traktort. Az viszonozta a tüzet, és miután megsemmisítette az összes ellenséget, visszarepült a bázisra.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)