Hirdetés

'Reggelt...

|

Kellemes korareggelt. Ismét sikerült levonnom a következtetést, hogy nem lehet eleget aludni, még a normális, nyolc óránál hosszabb szunya után is fáradt vagyok. Sebaj, biztos lesz valami ami ébrentart :) Például a következő két hír. Addig is:

A rendőrnek gyereke születik. A rendőr röviddel a gyerek születése után elmegy az orvoshoz. - Az a helyzet, hogy született egy kisfiam. - Ez nagyszerű, gratulálok! - Csakhogy doktor úr, az én fiamnak vörös a haja. - Na és? Nincs ebben semmi különös. - Csakhogy az én hajam fekete, a feleségemé is, és a családunkban mindenkinek fekete volt a haja. Ez mégiscsak különös. Az orvos gondolkodik egy ideig, majd megkérdi. - Kedves uram, milyen gyakran szeretkezik ön a feleségével? Naponta? A rendőr erre élénken tiltakozik. - Dehogy! - Hetente? - Ugyan már! - Havonta? - Valahogy úgy. - Látja, ez a baj! Berozsdásodott a kedves felesége.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)