Hirdetés

'Reggelt...

|

Nyugodalmas szombat reggelt mindenkinek. Sajnos egy újabb pletykaszagú hírrel kell kezdenem, mindazonáltal akár igaz is lehet... de erről majd egy kicsit később. Ugye nem felejtettétek el, hogy jövő héten GameStar nyílt nap lesz a Mom Parkban! Remélhetőleg tudtatok időben regisztrálni, és gondolom mindenki el akar majd jönni, aki a nagy előfizetési akcióban részt vett - ott lehet átvenni minden apróságot és nagyobb finomságot. Na vágjunk bele a mai napba.

Repülés közben hirtelen leállnak a motorok. A pilóta beleszól a mikrofonba: - Kérjük, mindenki maradjon a helyén, ne nehezítsék meg az azonosítást! Köszönjük! Az úszómester boldogan újságolja: - Ma nagyon barátságos fürdővendégek vannak itt. - Miből gondolja? - Ma már heten integettek nekem a medencéből.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)