Hirdetés

'Reggelt...

|

Üdvözlet mindenkinek eme szerdai reggelen. Szép időnk van, no és hírek tekintetében is jól indulunk ma: egyenesen két demóval. Addig is nézzünk meg egy viccet, ébredjünk fel teljesen, aztán együnk valamit :)

Az angol, a német és a magyar feleségek megbeszélik, hogy megmondják a férjüknek, többet nem mosnak és nem takarítanak rájuk. Egy hét múlva újra találkoznak. Az angol feleség mondja először a tapasztalatait: - Hát, első nap nem láttam semmit, de a második nap már mosott, takarított. A német feleség: - Első nap én se láttam semmit, a második nap sem, a harmadik nap már az én férjem is mosott, takarított. A magyar feleség: - Első nap nem láttam semmit, második nap sem láttam semmit, a harmadik nap a bal szememre kicsit homályosan.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)