Hirdetés

'Reggelt...

|

Szebb reggelt mindenkinek! Akkor most egy kis fórum helyzetjelentés. Megkésve bár, de orvosoltuk a Privát Üzenetek küldésének hibáját. Mostmár az is remekel. A következők várhatóak: előszöris feltétlenül olvassátok el a megújult Fórum Szabályzatot, mert kemény moderátoraink - Gyu vezényletével - mindent be fognak tartatni. Másfelől: készülgetnek már szépen az új skinek, csak mivel kicsit másképp működik a rendszer, mint az előző fórum motor, nem megy villámgyorsan az átvétel. Hamarosan lecseréljük anyanyelvünkre az angol szavacskákat, illetve... hmmm, asszem ennyi. Ja nem, meg még a smileykat is orvosoljuk kicsit. Most egy közepes erősségű vicc, de mivel iszonyat sok hír van, nem volt kedvem jobbat keresni :) Íme:

A feleség reggel így szól a férjéhez: - Egész éjszaka engem szidtál álmodban! Mire a férj: - Honnan veszed, hogy aludtam közben?

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)