Hirdetés

'Reggelt!

|

Szép szombatot! Élvezzétek ki a gyönyörű időt, szóval maradjatok a hűvös szobában és játsszatok, vagy olvassátok a GameStar Online-t :) Na jó, kimehettek a szabadba is, én is azt teszem mindjárt. Csak előbb kitolom a híreket, amiket találtam.

- Pistike mi leszel, ha nagy leszel? - Kaaaatooonaaaa! ! ! - De jön az ellenség és lelő! - Aaaakor elleeeenséég! ! ! Mórickáéknak azt a házi feladatot adják, hogy írjanak három olyan szót, melyekben dupla mássalhangzó van. Hazafelé menet Móricka a buszra várva olvassa, hogy: megálló. Fél óra múlva hallja, hogy valaki rákiabál a zebránál: vigyázz! Kettő már megvan - gondolja magában -, és hazaér, ahol látja, hogy az apja két nővel száll be a kocsiba. - Hová mész, apu? - kérdezi tőle. - Piknikezni fiam. - Két kával? - Nem is anyáddal!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)