Hirdetés

'Reggelt...

|

Kellemes vasárnap reggelt mindenkinek. Sajnos nagyon látszik, hogy hétvége van, ebben az időben mindenki inkább strandol vagy grillpartizik, minthogy sajtóközleményeket vagy demókat adna ki. Azért egy-két anyag akad, és talán estig befut valami más is.

Két óvodás talál egy cicát: - Kiszisza, kiszisza! - szól az egyik. - Nem igaz, hogy nem tudod kimondani a matka nevét! Egy nő vár az orvos irodájában. Az ápolónő kiszól neki: - A vizeletminta, amit adott, almalé. A nő felugrik: - Azonnal kell hívnom a fiam iskoláját. A másik edényt becsomagoltam neki uzsonnának. - Már a mosolyából látom, hogy fogunk mi még találkozni. - Azt hiszi, maga olyan ellenállhatatlan? - Nem, fogorvos vagyok.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)