Hirdetés

Reggelt!

|

Szép jó reggelt mindenkinek! Újabb meleg napra virradtunk, reméljük meleg lesz a hangulat a hírek tekintetében is. Na de nehogy folyton a gép előtt punnyadjatok a nagy melegben, hacsak nem szereltétek már be a hűtőt az asztal mellé, mindenki használja ki az időt és menjen a szabadba is! Csak azért vigyetek magatokkal innivalót is :) A tegnapi WoW extravaganza értesüléseim szerint óriási népszerűségnek örvendett. Ahová lépsz, GS olvasó terem azon a bizonyos szerveren :) Lássuk, mit hoz nekünk a péntek.

Áll a juhász a réten a botjára támaszkodva. Arra megy a többi juhász, meglátják, kérdik tőle: - Hát te meg, mit csinálsz? - Gondolkodom. - És hol a fenében van a nyájad? - Azon gondolkodom...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)