Hirdetés

Reggelt!

|

Kellemes kedd reggelt mindenkinek! Új napra viradtunk és, ha az igéretek ma is teljesülni látszanak, akkor újabb demóval gazdagodunk a nap folyamán. Azonban ez még nem minden, ugyanis lesz még pár meglepetés a mai napra, ugyanis fény derül rá, hogy mi lesz a következő demó, és hogy mikor, nos nem sokára megtudjátok.

Hd: Milyen operációs rendszere van? Üf: Nem tudom. Hd: Mikor bekapcsolja, mit ír ki? Üf: Semmit, csak betöltődik. Hd: Újraindítaná, és megnézné? Csend. Nem írt ki semmilyen logót? Üf: Nem, most arra várok, hogy a Macos képernyő elmúljon. Hd: A milyen képernyő? Üf: A Macos, mindig ezt a hülyeséget kell várni. Hd: A MacOS? Üf: Tőlem úgy becézi, ahogy akarja.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)