Hirdetés

'Reggelt!

|

Reggelt! A tegnap este megérkezett F.E.A.R. Combat a vártnál is népszerűbb lett, le is terheltétek szegény letöltő szerverünket, de már jobban van. A legjobb akkor is az, hogy standalone, vagyis önmagában is használható az alapjáték nélkül. Remek marketing ez a hamarosan közelgő Extraction Point kiegészítőhöz. Több tízezren most próbálhatják ki most először a játékot. Ám a demó áradat mára is átnyúlt.

IKét barát beszélget: - Mi a különbség egy nő meg egy teve között? - Fogalmam sincs. A barát elhúzza a száját, és így válaszol: - Na, te sem lehetsz valami válogatós! Így szól a férj a feleségéhez: - Tíz évvel fiatalabbnak érzem magam, amikor reggelente megborotválkozom. Mire a feleség: - Nem borotválkoznál meg néha inkább lefekvés előtt?

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)