Hirdetés

'Reggelt!

|

Ha a naptáram nem csal, akkor ez is egy hétfői nap lesz. Ilyenkor lehet nyugtatgatni magunkat, hogy lehetne rosszabb is, ha mondjuk elhalasztanák a Crysis megjelenését, de ez akkor sem vígasztal minket a hétköznapi robot újrakezdése miatt. Ezen a napon csak pár jó hír feledtetheti el velünk a dolgokat, amik hamarosan meg is érkeznek az oldalra :).

Hirdetés

A tanár néni házi feladatul adja a gyerekeknek, hogy hozzanak elektromos készülékeket otthonról. Másnap megkérdi Zsuzsikát: - Mit hoztál? - Anyukám hajszárítóját. - És mondott valamit anyukád? - kérdi a tanár néni. - Igen, mondta hogy vigyázzak meg ne égessem magamat vele. A tanár néni Pistikéhez fordul: - Te mit hoztál? - Apukám fúrógépét. - És mit mondott apukád? - Azt, hogy meg ne sértsek vele valakit. Móricka következik a sorban: - Te mit hoztál Móricka? - A nagyi légzõkészülékét. - És a nagyid mondott valamit? - Igen, azt hogy hrrr hörr hrrr!
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)