Hirdetés

'Reggelt...

|

Üdv mindenkinek! Nézegetve a tegnap esti HL2-es Orange Box dobozkát, az a gondolat motoszkált a fejzetemben, hogy vajon az idei E3 folyamán kiadnak e bármi új matériát belőle, mert, ha igen akkor... VÁ! :)

Hirdetés

Érdekes, de azt álmodtam éjjel, hogy mostanában mennyire jó, hogy minden nagyobb és érdeklődésre számot tartó játékról van némi infó. Ott van a Grand Theft Auto IV, a Half-Life 2, hamarosan az új S.T.A.L.K.E.R.-ről is (ok , bocsi, ez még csak belső infó, de szóval a következő GS-ben hat oldal róla, de pssszt :P), hmmm, mi is van még? Ja igen, Crysis, Need for Speed: Pro Street, sőt, még a Duke Nukem Foreverről is kaptunk valamit... aztán, aztán, aztán ennyi? Na, mi maradt ki a díszes sorból? A következő hírben megtudod... :)

- Mutassa az ajánlólevelét! - mondja az igazgató az új titkárnő jelöltnek.
- Rendben - feleli a lány. De mi lesz, ha közben benyit valaki?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)