Hirdetés

Reggelt! 2009. 07. 25.

|

Mára bizony elromlott az idő, amit arról vettem észre, hogy éjjel majdnem befújta a szél a redőnyt a szobába. Mondjuk a 40 fok két napja az nagyon durva volt. Ma viszont megjelent az új, világpremieres júliusi Gamestar!!!!

Hirdetés

Ahogy az idő frissül mi is frissüljünk egy-két viccel és videóval. 

Az idős házaspár harmincadik házassági évfordulóján egy szigetre utazik,ahol a legenda szerint olyan csodálatos fürdő van,amiben megfiatalodnak az emberek. Az üdülésről visszatérve a lányuk várja őket a repülőtéren,de sehol nem látja a szüleit. Egyszercsak odalép hozzá egy fiatal nő egy csecsemővel és megszólítja: - Lányom,én vagyok az. Ugye nem ismersz meg? Megfiatalított a csodaforrás. A lány döbbenten kérdezi: -Mama? De ki ez a csecsemő? -Az apád. Ez a hülye elaludt a vizben.

Anyósa temetéséről érkezik haza a vő,amikor hatalmas vihar támad. Dörög,villámlik és a szél egy darab zsindelyt is fejére sodor a ház tetejéről. A vő felnéz, jól megszemléli a sötét, viharos égboltot és igy szól: -Na,úgy látszik felért!

-Agyon lehet e csapni az anyóst egy törülközövel? -Igen de elötte jól bele kell csavarni a vasalót.

Igazi, kemény Queen rajongók most takarják el a szemüket, a többiek pedig szorítsák össze - a Bohemian Rhapsody következik tenyérrel eljátszva...

János bácsi kitántorog a kocsmából. Rögtön nekimegy egy nőnek,aki rögtön lekever két hatalmas pofont, mire az öreg megrázza magát: -Hű, de hamar hazaértem!

Kovács a nyakánál fogva kilógatja az anyósát a tizedikről, majd így szól hozzá: -Te szemét boszorkány, ami vagy! Más eddig megmérgezett volna, vagy egy baltával szétverte volna a fejed, de lásd ki vagyok én: szabadon engedlek!

Hogy kapta Benedek Elek a nevét? Anyukája reggel beszólt a kisfiának:-Benn vagy még az ágyban? -Benne,de kelek.

Tegnap éjjel feltámadt a szél, eső is esett, dörgött, villámlott - figyeljétek meg a Perpetuum Jazzile milyen zseniálisan utánozza - és utána hogy adják elő a Toto - Africa című dalát:

Figo,Ronaldo és Beckham állnak a mennyország kapuja előtt. Szt.Péter nyit ajtót. Figohoz fordul és kérdezi tőle: -Mondd fiam! Szerinted mivel érdemled ki az örökkévalóságot? -Én egy művész vagyok,az én példámon felnőve lesznek a fiatalok nagy focisták,és igy megmentem őket a bűnözéstől. Szt.Péter elismeröen bólint. Ronaldo is ugyanazt a kérdést kapja,de találóan igy felel: -Amikor focizom,mindenkit egyenlőként kezelek, nem teszek különbséget az emberek között az etnikai hovatartozásuk miatt. Egy riói srác nekem ugyanolyan,mint egy madridi szupersztár. Szt.Péter ismét elismerően bólint. Végül Beckhamhez fordul: -Feltételezem fiam, te csak a labdáért jöttél!

Egy kis kutya szalad a sivatagban és így morfondiroz magában: -Juj,ha egy percen belül nem találok egy fát, hát bepisilek.

Egy szőke nő panaszkodik a barátnőjének, hogy milyen szörnyű napja volt a munkahelyén, mivel a főnöke szívrohamot kapott és meghalt. - És te mit csináltál? -Semmit sem tehettem. A főnököm egyre azt hajtogatta, hogy hívjam a 112-t,de a telefonszám végét már nem mondta meg.

Legyen szép napotok!

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)