Hirdetés

Reggelt! 2010. 11. 21.

|

Halo? Halo?! Is this thing turned on? I can't reach anybody!

Hirdetés

Jó reggelt és szép napot fiatalok! Ugye nem felejtettétek el, hogy ma a szerkesztőség apraja nagyja vár benneteket a Corvin moziban, ahol igazi "nagyképernyős" élményben lehet részetek a Halo: Reach segítségével.



Tudom, hogy most joggal hiányoljátok Gyu szokásos Tiszteletem! rovatát, de kollégám éppenséggel azon fáradozik a világ túlsó oldalán, hogy a lehető legtöbb infót összeszedje az elkövetkező évek ázsiai MMO-terméséről. Remélem, abban mind egyet érthetünk, hogy neki is kijár a pihenés. Szóval akár moziztok, akár nem, kukkantsatok fel időnkét ide is a legfrissebb játékhírek miatt.

Most pedig következzék pár videó, ami segít felépíteni és fenntartani a különböző kultúrák kapcsán kialakult sztereotípiákat!







Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)