Hirdetés

Reggie: Senkinek nem kell a Move, ha van Wii

|

A Nintendo of America elnöke, Reggie Fils-Aime azt nyilatkozta az Industry Gamers-nek, hogy akinek van Wii-je, azt nem érdekli majd a PlayStation Move.

Hirdetés

Talán nem vagyunk meglepve, ha maga a Nintendo amerikai képviseletének főnöke negatívan nyilatkozik a PlayStation Move-ról, ám be kell vallani, részben igazat állít. Állítása szerint mint Wii felhasználó (ki gondolta volna, hogy van Wii-je...), nagyon jól szórakozik.

Vegyünk egy egyszerű példát. Egy Nintendo Wii ára most 200 dollár körül mozog, míg egy PlayStation 3 nagyjából 300 dollár, plusz a PlayStation Move lesz kb. 100 dollár. Erre még rájön a szoftverek ára, szóval logikus gondolkodás alapján érdemesebb lenne egy Wii-re beruházni. A PlayStation 3 mellett szól, hogy a játékok grafikája mérföldekkel szebb, valamint valószínűleg multiplatform címek is fogják használni a Move-ot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)