Hirdetés

Régi GTA-k mostantól Mac-en

|

Grand Theft Auto 3, Vice City és San Andreas az Apple gépein

Hirdetés

Szélvésztempóban zárkózik fel az Apple a többi játékplatformhoz, mivel szinte minden héten hallunk játékokról, melyek platformjaik közé emelik Mr. Jobs masináit.


Három prominens, világsikert aratott címmel bővült a napokban a Mac játékkínálata. A Grand Theft Auto 3, Vice City és San Andreas kiválóságai a GameTreeMac oldalán érhetőek el digitális formában, ahol egy hónapos exkluzivitást élveznek. Utána valószínűleg más üzletekben is feltűnnek majd. A játékok darabja 14.99 dollárba kerül, míg a hármat egyszerre 39.99-ért lehet megkaparintani. Ha hasonló dolgok történnének Linuxon, azt hiszem boldog emberek lennénk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)