Hirdetés

Régi kedvenc lesz a Marvel's Spider-Man: Miles Morales egyik főellensége

|

Kiderült továbbá az is, hogy milyen grafikai beállítások közül választhatunk, illetve az is, hogy egyáltalán nem lesznek a Spider-Man: Miles Moralesben töltőképernyők.

Hirdetés

A GameInformer nemrég közzétett egy exkluzív gameplay videót, amelyben megcsodálhatjuk a Marvel's Spider-Man: Miles Morales egyik főellenségét is. A szóban forgó boss pedig nem más, mint Pókember régi ellenlábasa, Aleksei Mikhailovich Sytsevich, vagyis Rinó - vele a mozinézők A csodálatos Pókember 2-ben is találkozhattak. 

Azt már a korábbi reklámanyagokból is sejteni lehetett, hogy Peter Parker, az eredeti Pókember is fontos szerephez jut a spin-off játékban, erre pedig az alábbi videó is ráerősít, hiszen Peter és Miles együtt néz szembe a Rinóval - végül maga a harc csak az ifjú hálószövő és a pácélozott melák között folyik (előtt gyorsan elvágták az átvezetőt, így nem láthattuk Peter miért kerül ki a képből). 

Hirdetés

A GameInformer egyébként a következő újdonságokat emelte ki: Miles Morales mentora, Peter Parker mellett szépen lassan megismeri is kitapasztalja saját egyedi képességeit, például a "venom blast" nevezetű támadást és az álcázás lehetőségét. A játék fő konfliktusa egy újabb New York-i háború lesz, ami ezúttal alattomos energetikai cég és egy high-tech bűnszervezet között zajlik. Miles civil élete is fontos része lesz a történetnek, a havas utcákon barangolva személyes sztoriszálát is megismerhetjük. Ő lesz egyébként az egyetlen játszható karakter, ezúttal nem vehetjük át más felett az irányítást.

Technikai téren az derült ki a Marvel's Spider-Man: Miles Moralesről, hogy PS5-ön a 4K@60fps-es Performance Mode és a 4K@30fps-es Fidelity Mode között választhatunk - utóbbi kapja meg a ray-tracing-támogatást és a további vizuális extrákat. A játékban egyáltalán nem lesznek töltőképernyők, még a gyorsutazás esetében sem.

Tudunk mutatni még egy halom új képet is, amelyek között Miles fehér pókruhája is látható.

A Marvel's Spider-Man: Miles Morales PlayStation 4-re november 12-én, PlayStation 5 konzolokra pedig november 19-én fog megérkezni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)