Hirdetés

Régi-új vizekre evezhet következő játékával a Halo eredeti fejlesztőcsapata

|

A Destiny 2 gondozása mellett a Bungie visszatérhet egy olyan műfajhoz is, amit több mint két évtizede nem bővített új játékkal.

Hirdetés

Az 1991-es megalakulását követő években elég sok játékot fejlesztett az amerikai székhelyű Bungie, de az igazi hírnevet valószínűleg a Microsoft égisze alatt készült, 2001-ben debütált Halo: Combat Evolved hozta meg a stúdió számára.

Ezt követően még négy másik Halo-játékot gyártott a csapat, majd egy szünetet követően előálltak a Destinyvel, legutóbb pedig annak folytatásával, a Destiny 2-vel, amivel még a mai napig foglalkozik a csapat. A srácok mostanra jó eséllyel az FPS-ek mesterei lettek, ezért is meglepő, hogy miféle kaland lehet a következő nagy dobásuk.

Hirdetés

Hivatalosan nincs információ arról, hogy a 2017-es Destiny 2 után milyen újdonsággal fog előállni legközelebb a Bungie, de a TheGamePost kiszúrta a stúdió álláshirdetéseit, amelyek között érdekes részletek lapulnak. Sok betöltendő pozíció esetében ugyanis jól jöhet az, ha a jelentkezőnek van tapasztalata a karakterközpontú TPS-akciójátékok terén, illetve otthonosan mozognak a kompetitív gaming és az e-sport világában.

Habár az utóbbi években egyértelműen az FPS állt közel a Bungie-hoz, nem szabad elfelejteni, hogy rakott már le az asztalra TPS-t a stúdió, méghozzá a szintén 2001-es Oni képében. Elképzelhető, hogy ismét egy teljesen új IP-t fogunk kapni tőlük, de tekintve, hogy még mindig mennyire népszerű a Destiny 2, az sem zárható ki, hogy ez a franchise fog bővülni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)