Hirdetés

Régóta pletykált játékmóddal gyarapodhat a Halo Infinite

|

Egy jelentés szerint olyan stúdió dolgozik rajta, amelyik számos korábbi Halo sikeréből kivette a részét.

Hirdetés

Ahhoz képest, hogy mekkora hasra esést vetített előre a 2020-as gameplay bemutató, egészen jól összekapta a 343 Industries a Halo Infinite-et az elhalasztott rajtra, még ha a végeredmény távolról sem tökéletes. Mindenesetre a megjelenése óta rengetegen próbálták ki, amiben egyrészt az közrejátszott, hogy a Game Passban kezdettől fogva elérhető, másrészt pedig arról sem ildomos megfeledkezni, hogy a multiplayer free-to-play modell keretében éli a saját életét.

De hogy a siker ne legyen kérészéletű, hanem tényleg hosszú távon megmaradjon a köztudatban a Halo Infinite, ahhoz bizony kelleni fog a tartalmi utánpótlás, ami e pillanatban se nem rendszeres, se nem bőséges.

Hirdetés

Emellett az online kooperatív módra és a Forge szerkesztőre is izgatottan vár a közösség, plusz ha minden igaz, Endless címmel formálódik a kampány következő fejezete is, azaz nem túlzás kijelenteni, hogy a 343 Industries mindkét keze tele, és emiatt jól jöhet némi segítség. Például attól a Certain Affinity-től, amelyik most egyébként is a Microsoftnak fejleszt egy Monster Hunter-klónt.

Jez Corden, a Windows Central újságírója az Xbox Two podcast legutóbbi adásában mesélt arról, hogy a forrásai szerint az imént említett stúdió egy vadonatúj többjátékos módot készít a Halo Infinite számára. Hogy pontosan milyet, azt ő sem tudja, de valószínűsíti, hogy vagy battle royale lesz, esetleg horda mód (Firefight) vagy valami egészen új dolog. Az előbbi mellett szól az érv, hogy ma már ezzel lehet a legnagyobb tömeget megszólítani, az utóbbiak mellett pedig az, hogy a 343 Industries akárhányszor felröppent a pletyka, váltig tagadta, hogy battle royale-t akarna.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Ti melyiknek örülnétek leginkább?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)