Hirdetés

Régóta várt funkciót hozott el a PlayStation 5 új frissítése

|

Új rendszerfrissítés érhető el a PlayStation 5-höz, ami többféleképp javítja a felhasználói élményt.

Hirdetés

Megjelent a PlayStation 5 7.0-s verziószámú frissítése, melynek egyes funkcióit néhányan már korábban is tesztelhették, de most mindenki élvezheti őket. 

A legfontosabb, hogy bekerült a Discord-integráció, így már közvetlenül a konzolról is csatlakozhatunk a beszélgetésekhez, jobb minőségben kommunikálhatunk barátainkkal, mintha a játékok beépített megoldásait vagy a party chatet használnánk. Természetesen teljes a platformok közti átjárhatóság is, jelen pillanatban még a mobilon vagy PC-n indított hívásokat kell átvinnünk PS5-re, de ez apró kellemetlenség amellett, hogy egyáltalán működik a dolog. Az írott chatek és a streamelés egyelőre nem megy.

Hirdetés

Emellett a frissítés telepítését követően 1440p-s felbontás mellett is használható a VRR funkció, több kijelző lett támogatott. Az Egyesült Államokban és Egyesült Királyságban már hangutasításokkal is lehet videórögzítést indítani, illetve a játékok adatlapján megjelenik egy csempe, ami megmutatja, mely barátaink játszották már az adott címet.

További, apróbb újításokról a hivatalos blogposztban lehet olvasni.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)