Hirdetés

Rejtélyes üzenet érkezett a The Callisto Protocol kapcsán

|

A Striking Distance Studios különleges módon utal arra, hogy készül valami a háttérben.

Hirdetés

Mozgalmas volt a The Callisto Protocol számára az utóbbi pár hét, hiszen a Dead Space alkotójának új horrorjátéka gameplay videóval köszönt be a gamescomra, kiderült egy érdekesség az egyik achievementről és a PUBG-hez való kötődésével kapcsolatban is tisztázódtak a dolgok, nemrég pedig biztosítottak minket a fejlesztők, hogy a megjelenés után is számíthatunk új tartalmakra.

Az újdonságok sora azonban még nem ért véget, a Striking Distance Studios nagyon utalgat valamire. 

A játék hivatalos Twitter-fiókja pár napja kirakott egy fiktív álláshirdetést megadva egy telefonszámot a jelentkezéshez, az egyik iparági bennfentes, Shinobi602 pedig a kíváncsiságtól vezérelve küldött rá egy sms-t.

Hirdetés

Válaszként megkapta az alábbi 20 másodperces videóklipet, amely tartalmaz egy sor felvillanó képet és szöveget, valamint egy dátumot a végén: szeptember 29. Vagyis csütörtökön valószínűleg megkapjuk a következő látnivalót a játékból, ami lehet trailer, gameplay videó vagy a klip stílusa alapján akár egy oknyomozós anyag is a történet helyszínéül szolgáló börtönkolóniáról, amit a Jupiter egyik holdján, a Callistón építettek. 

Hogy mi érkezik hamarosan, az még rejtély, az viszont már nem titok, hogy maga a The Callisto Protocol mikor érkezik meg: december 2-án, PC-re, PlayStation- és Xbox-konzolokra egyaránt. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)