Hirdetés

Rekordokat döntöget a Gears of War 2

|

Hat nap alatt kétmillió Gears of War 2 játékot sikerült eladnia a Microsoft/Epic Games párosnak

Hirdetés

"Múlt hét péntek óta nem kevesebb mint kétmillió Gears of War 2 játékot sikerült eladnia a Microsoft/Epic Games párosnak" -jelentette ki Larry Hyrb -szalonképesebb álnevén Major Nelson- az Xbox Live vezető programozója. Ami szép, csak úgy, mint a Fallout 3 eladási és értékelési statisztikái. Más tészta az, ami a hétvégén esett meg a Live-on. Két nap leforgása alatt másfél millió júzer jelentkezett be, ezzel beállítva az "egyszerre a Live-on" új rekordját. További figylemre méltó adat, hogy ez idő alatt az a sok GoW 2 kocka 15 millió órányi játékidőt töltött el, és 19 millió achievement-et zsebelt be, ami azért nem piskóta. Akiben pedig most elvetettük a kíváncsiság magvait, vagy esetleg már eleve GoW fanatikusnak született, az tapadjon ránk, mert percek, órák, esetleg napok -nálunk ezt sohasem lehet tudni- kérdése és már gyönyörködhet is a videóbemutatóval tarkított Gears of War 2 tesztünkben, itt a GSO-n. 

 

gears-of-war.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)