Hirdetés

Rekordot döntött a Call of Duty: Modern Warfare 2 bétája, ami a teljes változatnak is jót tehet

|

Úgy tűnik, a játékosok még egyáltalán nem unják a Call of Duty sorozatot.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben két menetben lehetett kipróbálni a Call of Duty: Modern Warfare 2 többjátékos módját: előbb a PlayStation-tulajokat engedték be, utána jöhetett mindenki más. Bár az előrendelők korábban kezdhettek el játszani, az Activision nem zárt el senkit a kipróbálás lehetőségétől, néhány napon át bárki játszhatott, aki hajlandó volt 25 GB-nyi tárhelyet felszabadítani.

A kiadó összegezte az adatokat, és arra jutott, hogy soha nem volt még annyira népszerű bétateszt a Call of Duty sorozat történetében, mint most ez.

Hirdetés

A játékosok, a játszott órák, és a lepörgött meccsek rekordját egyaránt sikerült megdönteni, így könnyen lehet, hogy a Call of Duty: Modern Warfare 2 a sorozat egyik, ha nem a legsikeresebb részévé válhat. A Vanguard és a Black Ops Cold War aránylag gyenge (de azért a játékipar összességét nézve még mindig nagyon erős) teljesítménye után frissítő lehet ezt látni.

Az október 28-ai megjelenésig hátralévő hetekben összegzik a visszajelzéseket, és ezek figyelembe vételével módosítják például az ellenfelek láthatóságát, a lépések zaját, a fegyvereket, illetve a Ground War és az Invasion módokat.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)