Hirdetés

A Relic MMO és RPG játékon dolgozik!

|

A Relic Entertainment 2004-es felvásárlása után a THQ tulajdonába került, ami egyelőre nagyon jót tett a cégnek, mivel az azóta készített két stratégiai játékuk, a lenyűgöző fizikával és grafikával ellátott Company Of Heroes, valamint a Warhammer világában játszódó Warhammer 40000: Dawn Of War rendre hatalmas sikereket hozott a készítőknek.

Hirdetés

A stratégiai játékokban nagy múlttal rendelkező cég eddig egyszer fordult csak el a stílustól egy játék erejéig, amikor Xbox 360-ra elkészítették a The Outfit néven ismert akció játékot. A Homeworld készítői most azonban új vizekre eveznek. A THQ karrier oldalára kikerült két munka lehetőség, ahol is egy még be nem jelentett RPG játékhoz, valamint egy MMO alkotáshoz keresnek fejlesztőket. Ha hihetünk a meghirdetett állásoknak, akkor a THQ a Relicen keresztül próbál majd betörni az MMO játékok világába, ami minden kiadónak hatalmas lépés, pláne, hogy hatalmas mennyiségű, csak online játszható programmal kell versengeni a piacon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)