Hirdetés

Rémálom az Elm utcában játék érkezik?

|

Mivel még nem jött el a február 14, és a Rebellion nem szeretné, ha megfeledkeznénk róla, újabb teasert adtak ki készülő játékukból.

Hirdetés

Január végén adtunk hírt arról, hogy a Rebellion egy nagy bejelentéssel készül, mely feltételezhetően kapcsolatban áll a 2000 AD képregénysorozat Fiends of the Eastern Front nevű történetével. Az új teaser megtekintése után viszont változott a véleményünk.

Akkor egy érdekes, más ízelítőkhöz képest kimondottan sokatmondó előzetest tekinthettünk meg, most pedig itt a második darab, amiben egy kislányokból álló kórus egy kellemes gyermekdalocskát énekel. A videó kiválóan demonstrálja, hogy nem mindegy, milyen képanyaghoz milyen aláfestő zenét választunk, ugyanis, ahogy azt sejthettétek, nem vidám pónilovak táncát figyelhetjük meg. Egyesek a videó megtekintése után arra tippeltek, hogy a Rémálom az Elm utcában szériából készül játék, ami egyrészt az éneklésből, másrészt a videó végén hallható csikorgásból következtehető ki. Kezd érdekessé válni a helyzet. A játék hivatalos bemutatkozására február tizennegyedikéig kell várni, addig meg mehet a találgatás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)