Hirdetés

Remaster csomaggal térhet vissza a legendás verekedős széria

|

Nem ritka a műfaj nagyjaitól, hogy újrakevert gyűjteményeket adnak ki, így nem elképzelhetetlen, hogy a Bandai is ezt a megoldást választaná.

Hirdetés

A SoulCalibur az a verekedős játéksorozat, amit ugyan mindenki szeret egy lapon emlegetni a Tekkennel és a Street Fighterrel, de valójában mindig jóval gyorsabban elhal, mint a két versenytársa. A SoulCalibur 6 is erre a sorsa jutott, és miközben a Tekken és a Street Fighter folytatásai már itt vannak a kanyarban, addig a kardozós móka jövőjéről még mindig semmit nem tudunk. Legalábbis nem hivatalosan.

Nick "Shpeshal_Nick" Baker játékújságíró értesülései szerint ez hamarosan változni fog. Az Xbox Era podcastban arról mesélt, hogy a forrásai egy SoulCalibur remastert emlegetnek. Azt ő sem tudja, hogy az első SoulCalibur újrakeveréséről van-e szó vagy az összes klasszikus epizód egybecsomagolásáról, de akárhogy is, elvileg valami készül a Bandai Namco háza táján.

Hirdetés

Ugyan semmilyen hivatalos információval nem tudjuk ezt alátámasztani, de a pletykának segít hitelt adni a tény, miszerint a kiadó tavaly októberben megújította a SoulCalibur védjegyet. Ez önmagában nem sokat jelent, de a remastert érintő pletykákkal együtt már segít elképzelni, hogy mire számíthatnak majd a széria rajongói.

A Street Fighter 6, a Tekken 8 és a következő Mortal Kombat mellett itt lenne az ideje, hogy a SoulCalibur és a Dead or Alive is előálljon valamivel. Míg utóbbi esetében erre csekély az esély, addig legalább a SoulCaliburral végre van okunk reménykedni.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)