Hirdetés

A Remedy egy Destiny-szerű játékot készít?

|

A Remedy Entertainment éppen egy játékdizájnért keres új projektjéhez, ami a leírás szerint jó eséllyel egy online játékra épülő cím lesz.

Hirdetés

A Remedy-t eddig kifejezetten az egyjátékos kalandjaik miatt szerettük, de a P7 (a csapat 7. projektje, kreatív munkacímválasztás) kapcsán egyre többször bukkan fel az online kifejezés. Az már biztos, hogy egy új világot kapunk, és a legfrissebb álláshirdetés szerint ezen a világon több játékossal is osztozhatunk majd.

Hirdetés

A Destiny-t nem csak a műfaj miatt hoztuk fel, hanem azért, mert konkrétan említik a játék egyik fontos szereplőjét a hirdetésben.

"Állandóan azon agyalsz, hogyan marasztald a játékosaidat a játékaid világában, és hogy tartsd fenn új megoldásokkal a figyelmüket? Megszállottja vagy a lore-nak és szeretsz komoly tartalmakat adni a közösségednek? Szeretsz olyan kihívásokat tervezni, amik köré a játékosoknak az egész hetüket be kell tervezzék? Már meg is tervezted a következő Battle Royale játékot? Te vagy az első, aki megtalálja Xûrt?"

A felelősségek között ott van az innovatív online módok tervezése. Az új kollégának a leírás szerint az lenne a feladata, hogy folyamatosan frissen tartsa a fejlesztői csapatot az online, osztott világos játékrendszerekkel kapcsolatos előrelépések témakörében.

Ezek szerint az egyjátékos címeket készítő Remedy kicsit új vizekre evez. Remélhetőleg valamivel többet is elárulnak majd a játékról 2018-ban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)