Hirdetés

Valami különlegessel készül a Remedy a stúdió 25. évfordulója alkalmából

|

A csapat már javában dolgozik a nemrég bejelentett új játékokon, de még egy meglepetést is tartogat a rajongóknak augusztusra.

Hirdetés

Eléggé pörögnek az események az utóbbi időben a Remedy háza táján, hiszen megérkezett a Control új DLC-je (Xboxra csak később), illetve a cég nemrég bejelentette, hogy az Epic Games Publishing gondozásában jelenik majd meg két játéka is a jövőben. Ezek mellett kiderült, hogy a fejlesztőcsapat az alapítása 25. évfordulójára is készül valami újdonsággal.

Hirdetés

A játékokkal kapcsolatban egy ideig több információt nem fognak közölni, így egyelőre annyit tudni, hogy az egyik egy ambiciózus, multiplatform AAA cím lesz, valamint a másik, kisebb kaliberű játék is ugyanebbe a franchise-ba fog tartozni. A stúdió a legújabb közleményében azt is említette, hogy a munkatársak már nagyon izgatottak a Remedy alapításának 25. évfordulójára, és ebből a jeles alkalomból rajongók számíthatnak valamilyen meglepetésre.

A stúdiót 1995. augusztus 18-án hozták létre, így elképzelhető, hogy pont a "születésnapon" tudunk meg valami újat a Remedy szándékaival kapcsolatban. 

Ti milyen bejelentést reméltek az évforduló alkalmából?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)