Hirdetés

Alan Wake - ingyenes lett a két DLC

|

A Remedy zseniális kalandjához anno két DLC is megjelent, melyek közül most mindkettőt azonnal letölthetitek.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt jelent meg a Remedy Entertainment új játéka, a Quantum Break és habár remekül sikerült, sok rajongó van, aki inkább az Alan Wake folytatását látta volna szívesen. Nem annyira meglepő ez, hiszen a saját démonai által üldözött író kalandjai zseniálisak voltak, ráadásul aki anno lemaradt egy kicsit vele, annak most a Microsoft segít a pótlásban.

A játékhoz anno két darab DLC is megjelent (valamint az American Nightmare névre keresztelt pszeudofolytatás), melyek egy kicsit hozzátettek Alan már amúgy is zavaros tudatalattijának feltérképezéséhez. Mindkettőt érdemes játszani, ha tetszett az alapjáték, ráadásul most valamilyen oknál fogva a The Signal és a The Writer ingyen letölthető lett Xbox 360-ra. Mivel nem történt hivatalos bejelentés, ezért nem lehet tudni, hogy ez szándékos-e, így érdemes gyorsan ráugrani, hátha csak valaki elbaltázott valamit.

A két letölthető csomagot erre és erre találjátok. Ti melyiket bírtátok jobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)