Hirdetés

A Remedy épp a Quantum Break motorját portolja PlayStation 4-re egy új projekthez

|

A Northlight Engine szépen kiszolgálta a Remedy igényeit Xbox One-on és PC-n, de most máshol is szükség lesz rá.

Hirdetés

A Remedy jelenleg nagy erőkkel dolgozik egy új játékon, ami jelenleg csak P7 néven fut. Ehhez lesz szükség arra, hogy az eredetileg Xbox One-ra és PC-re készült Quantum Break motorját PlayStation 4-re portolják.

Fontos megjegyezni, hogy ez semmilyen formában nem erősíti meg a Quantum Break PS4-es változatának érkezését. Itt kimondottan az azt hajtó motorról, a Northlight Engineről van szó.

Ezek szerint a P7-et is ez a motor hajtja majd, és így egyre valószínűbb, hogy az új játékok már jönni fog PlayStation 4-re. Ezen kívül azonban semmit nem tudunk a projektről. A Remedy jelenleg több címen is dolgozik, például a koreai Crossfire 2 lövölde kampányán.

Jelenleg a legtöbben egy Alan Wake 2-ért szurkolnak, amire meg is van az esély, tekintve az első rész hatalmas sikerét. Ti mire szavaznátok: Alan Wake 2, Quantum Break folytatás, vagy egy új cím?

Vagy esetleg egy vers?

Alan Wake, Quantum Break, mindegy csak jöjjön
A Remedy most már ne sokat tököljön
Már nem csak zöld, kék színben is lássák a világot
Ennél jobb hírt ma mondjátok, ki látott?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)